Giljehagen

Giljehagen også kalt Idrettsveien 11 er et boligprosjekt i Ski sentrum. Prosjektet består av to boligbygg med tilsammen 52 leiligheter. En vakker hage med planter, trær og vannspeil binder området samme og på takene er det store grønne fellesarealer. I kjelleren blir det parkering og enkel adkomst med heis til alle etasjer. 

Leilighetene har stor variasjon i størrelse fra 2-roms på 37 kvm. til 4-roms toppleiligheter på 130 kvm. Her skal vi kombinere det praktiske og funksjonelle, med det vakre og estetiske. Den enkle hverdagen, med den gode stemningen. Den korte veien til alt, sammen med kvalitetstid på balkongen. Det beste fra to verdener.  

Hvem er vi?

Byggherre på Giljehagen er I 11 Ski AS som består av Backe Prosjekt og Mallin Eiendom. Backe Prosjekt driver aktivt som byggherre innen utvikling av bolig, næringseiendom og offentlige bygg. De utvikler prosjekter alene eller i samarbeid med grunneiere, partnere og investorer. Her samarbeider de med Mallin Eiendom AS som er et invisteringsselskap. Mallin er aktiv partner i en rekke boligprosjekter på Østlandet og er med på kvalitetssikringen og verdiskapningen i prosjektene. 

Backe Østfold er totalentreprenør på prosjektet og skal sørge for at prosjektet blir gjennomført på en trygg og god måte. Backe Østfold har hovedkontor i Fredrikstad, men prosjekter over hele Østfold og Follo. Verdiene som settes høyest er faglig dyktighet, ærlighet og respekt. Ved å være tro mot disse verdiene skaper de en positiv verdigskapning i alt de gjør. 

Adkomst

Riggtomten er på nedre del av Trekantkvartalet. All leveranse og adkomst til byggeplassen vil være fra Torgveien. 

Gjennomføring av prosjektet

Tillegsinformasjon:
Fremdriftsplanen er foreløpig og det vil kunne komme endringer. Hovedrivningen vil etter dagens plan starte i juli 2020 og gjennomføres gjennom fellesferien. Brakkeriggen blir plassert i Trekantkvartalet og settes opp i løpet av august 2020.