Aktueltarkiv

Prefab

Prefabmontasjen starter i uke 11. De jobber i utgangspunktet fra kl 07:00 til 19:00 fra mandag til torsdag, men det vil være arbeid på plassen på fredager også.  Prefabmontasjen vil skje i denne rekkefølgen: først settes kjelleren opp i sin helhet, deretter hele bygg A og til slutt hele bygg B.

Tårnkran

Tårnkranen er nå montert på byggeplassen og vil stå oppe til starten av 2022.

Det er utført en sikker jobb analyse med kranfører om sikker heising. For å ivareta sikkerheten til arbeiderne, samt naboer og forbipasserende.

Når tårnkranen ikke er i bruk må utliggeren kunne bevege seg med vinden, dette for å ivareta stabiliteten på krana. 

 

Pelearbeider

Det brukes stålkjernepeler på prosjektet. Pelene borres ned i grunn. Noe støy må påregnes men støynivået er ikke mye mer en lyden fra en gravemaskin og kompressor.  

Spuntarbeider 

Fra 21.09.2020 til 25.09.2020 blir det spuntarbeider i Idrettsveien. Spunten vil gå ca 1,5 m fra eksisterende bygg og inn mot grensen mellom Idrettsveien 11 og Idrettsveien 9 og 13.

Arbeidet vil gå fra mandag til fredag kl. 07:00 til 18:00, men selve spuntingen vil kun foregå mellom kl. 08:00 og 17:00. Støy må påregnes i denne perioden når spunten slås ned i bakken. Spuntingen vil foregå fra byggegropen med en maskin.    

Spunten må avlastes noe, det vil derfor bli noe graveskråning rundt spunten. Denne vil påvirke en terrasse hos Idrettsveien 13 og inngangspartiet til Idrettsveien 9. Det er gjort en avtale mellom Idrettsveien 13 og BH så dette er ivaretatt og for Idrettsveien 9 vil det bli gjort tiltak for å opprettholde tilkomsten til bygget.  

Vi beklager ulempen dette medfører for dere. 

Riving 

Innvendig riving er i full gang og hovedriving vil starte for fullt i uke 30. Vi begynner også å opparbeide riggtomten på Trekantkvartalet uke 27 eller 28. På riggtomten blir Brakkeriggen satt opp i starten av august.